2009

Kerstviering te Diest

2008

In een doordeweekse dag volgden we de kinderen van bij het opstaan tot het slapengaan. In de liederen passeerden o.a. de volgende thema’s de revue: lessen en grappen op school, speeltijd, verliefd zijn, puberteit, spelen op straat, stout zijn en ….

2007

We konden van al dat reizen maar niet genoeg krijgen. Daarom besloten we op het eindejaarsconcert al onze liederen van het voorbije zangjaar aan elkaar te rijgen tot een fantastisch reisverhaal.

2006

In het voorjaar van 2006 gingen we in op de uitnodiging van het CBM- koor uit Tienen om samen de musical ‘Residentie Musica gaat op reis’ van Jan Coeck uit voeren. Het resultaat mocht gehoord en gezien worden. We brachten de musical zowel in Diest als in Tienen. Het werd een niet te vergeten ervaring!

1996

Op 8 december mochten we in het voorprogramma van het gemengd koor ‘Vivace’ zingen. Het werd een prachtig kerstconcert.

Op het eindejaarsconcert werden de liederen door de kinderen zelf aan elkaar geregen door middel van leuke bindteksten of grappige sketches.

1995

Op 25 mei gaven we op de familiedag ingericht door het ACW verschillende liederen uit onze mini milieu- musical ten beste. De musical zelf zongen en acteerden we op 10 juni.

1994

Op het einde van dit werkjaar verdeelden we ons bont repertoire aan liederen over de zeven dagen van de week.

1993

Dat de musical ‘Het peperboompje’ een groot succes was geweest, bewees de grote toeloop van zangers en zangeressen. Op het einde van het volgende koorjaar stonden we dan ook met een veertig tal op het podium.

1992

In juni 1992 brachten we in samenwerking met de leerlingen van het zesde leerjaar van het Koninklijk Atheneum uit Diest onze eerste musical ‘Het peperboompje’. Het verhaal werd bedacht door Marcel Van Passel, de liederen werden gezocht of geschreven door de dirigente Trix Claeys. We voerden ‘Het peperboompje’ o.a. als schoolvoorstelling op in de theaterzaal ‘Uilenspiegel’ . Alle basisscholen van Diest kwamen ons bewonderen.

In september liepen we ter gelegenheid van het Europese sprookjesfestival ‘Er was eens…’ verkleed als kabouters, feeën, heksen, …. al zingend door de straten van het begijnhof en zongen we vol overgave al onze sprookjesliederen voor een volle aula.

1991

Een bloemlezing uit het tweede koorjaar.

1990

… We begonnen met kinderen uit het eerste en het tweede leerjaar en op het einde van dat koorjaar stonden we als doorwinterde koorzangers op het podium.